Vélemények

Vélemények

“Noémi nagyon felkészült, kreatív tanár. Együttműködésünk alatt a tudásomnak megfelelő tananyagot allított össze, szemelőtt tartva a célt. Rengeteg interaktiv feladattal gazdagította az órakat, de megemlíteném a példamondatait is, amik helyenként csapást mértek a rekeszizmokra…
Ja, és házifeladat nála is van :-)”
Timi, 2016. november

“Noémi olyan tanárom volt, aki teljes mértékben rám szabta az órát. Figyelembe vette azt is hogy mik a céljaim, mik a hiányosságaim és azt is, hogy a személyiségemhez milyen módszer válik be igazán.
Például sosem voltam jó a magolásban, ő soha nem is kérte ezt tőlem.
Elérte nálam, hogy ha manapság külföldivel találkozom, nem az az első gondolatom, hogy hogyan vethetek véget minél előbb a beszélgetésnek. 🙂 Örülök, hogy a kezei közé kerültem, szívből ajánlom.”
​Betti, 2016. december

“Best teacher ever 🙂
Tanárként és személyesen is nagyon megkedveltem Noémit. Nyitott és rugalmasan alkalmazkodik az egyéni igényekhez a tanítási-tanulási folyamatban. Bátorít és motivál, miközben sziklaszilárd alapokat ad a magabiztos nyelvhasználathoz, és pontosan a szükséges szintű elvárással fordul a tanítvány felé, azzal a céllal, hogy kihozza belőle a maximumot. Nagyon rossz volt búcsút venni tőle, mikor kimentem külföldre, ott viszont minden nap hálával és örömmel gondoltam rá, mert a tapasztalat igazolta, hogy stabil lábakon áll az angoltudásom, és ebben nagyon sokat köszönhetek neki.”
Ditta, 2013. szeptember

“Én 2 éve (?) azért kerestem angol nyelvtanárt, hogy a hajdan (16-17 éve) középiskolás koromban nyelviskolában megszerzett tudásomat leporoljam, felfrissítsem és gyarapítsam. Egy barátnőm közvetítésével kerültem kapcsolatba Noémivel és már az első találkozáskor nagyon kedves és közvetlen volt. Minden további óra nagyon jó hangulatú, vidám és profi volt (én is nyelvtanár vagyok, tudom, miről beszélek!!!). Sok házit kértem és kaptam, s minden nehézségen túllendített az ő töretlen bizalma belém. Azonnal úgy éreztem, (mert Noémi azt éreztette velem), hogy ennyi év kihagyás, család (óvodás ikerfiúk!) mellett is menni fog az angol és igenis komoly célokat tűztünk ki együtt: középfokú nyelvvizsga és olyan állás, melyben az angol nyelvtudásomra szükség lesz… Mára mindkettő sikerült! 2012 tavaszán sikeres középfokú nyelvvizsgát tettem angolból és az idei tanévtől egy olyan két tanítási nyelvű gimnáziumban tanítok, ahol a külföldi diákok közötti közvetítő nyelv az angol. Így kommunikálok a kollégák többségével is (már az állásinterjú is angolul zajlott) és az angol segítségével tanítok magyar mint idegen nyelvet…
Jó szívvel ajánlom Noémi angol óráit, mert kedves, modern és lendületes személyiség, lelkiismeretes tanár, érdeklődő ember, segítőkész és a legjobb pedagógusi erénnyel bír: hisz a tanítványaiban és a legtöbbet hozza ki belőlük. Egy tanárt mindig diákjai sikere mér meg igazán, és Noémi kétségkívül sikeres. Én sokat köszönhetek neki, az biztos!
Sok puszi neked!”
Ildi, 2013. szeptember

“Sokan idegenkednek a Skype-os angoltanulástól, úgy érzik, nem lehet olyan hatékony, mint a szemtől szembeni kommunikáció. Ám Noémi megcáfolja ezeket a híreszteléseket. Érthetően magyaráz, következetes, nem ciki nála visszakérdezni, ha valamit nem értesz. Tanulás közben szinte teljesen el is felejti az ember, hogy nem egy szobában van vele. Teljesen jól tudtunk együttműködni, rövid időn belül pedig az i-re is felkerült a pont a sikeres nyelvvizsga megszerzésével. Köszönöm neki! :)”
Kata, 2013. októberVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük